Modele per fustana te shkurt

KY fustan, në shikim të parë na përkujton ruiner e bërë nga dy pjesë: fustan valëzues (i hollë) me Lule dhe këmishë pambuku me mëngë të gjata. Fustani me TEKSTURA të ndryshme + çizme të shkurtra nga lëkura e lëmuar me këtë fustan, vishni çizme Kamoshi njëngjyrëshe me takë të pazakontë. Fustani maksi nga Kashmiri + çizme të shkurtra lëkurë antilope me tokëz dhe resa Fustani prej sateni me Model të thjeshtë, me shirita të hollë në supe do të duket shkëlqyer me çizme të shkurta prej Pelushi. Meqenëse këtë saison na kanë arritur MODELE të ndryshme çizmesh, si Edhe Silueta interesante fustanesh, të gjatësive të ndryshme, Kemi vendosur të veçojmë Modelet më të Mira + propozimin për çizmet të cilat Mund t`i mbathni me to, transmeton telegrafi. Fustani asimetrik maksi me Print + çizme të zeza me Top dhe lëkurë antilope Deri në nyellin e këmbës me këtë fustan do të Ishte më së Miri të veshni çizme të thjeshta Kamoshi gjysmë të Thella të zeza. Fustan sateni maksi + çizme të shkurtra plishi me Taka do të Jeni dakord se pamjen më të mirë e bën kombinimi i fustanit me çizme atraktive gjysmë të Thella (Deri te kyçi i këmbës). Kurse elle Ju paraqet idetë më të Mira se si të veshni këtë tendance… Fustani i modelit A, këtë saison po na Probajmo i pasuruar me dekorime interesante, siç është qëndisja që e rrethon dekoltenë. Me këtë kombinoni çizme të ngushta gjysmë të Thella, të cilat duken si çorapa në këmbë. KY modèle Trendi duket bukur me çizme që kanë shirita dhe karficë dekoruese. Këtë Duks-fustan mëndafshi, me pjesë të venitura, Mund ta kombinoni me çizme të thjeshta gjysmë të Thella. Përzgjedhni Tone neutrale, dhe patjetër MODELE që përmbajnë ndonjë detaj dekoratv, shirita, perçina APO qëndisje. Fustani je Zi me ruiner A + çizme të ngushta të shkurtra qoftë të dilni nga shtëpia në mëngjes, të shkoni në Koncert muzikor APO të bëheni gati për të shëtitur në mbrëmje në qytet, KY kombinim à Gjithmonë përshtypje të mirë..